понедељак, 26. септембар 2016.

GRADSKI ZVANIČNICI U POSETI STUDENICI

Na današnji dan 26.septembra 2014. godine gradski zvaničnici posetili su studenički kraj i tom prilikom održali sastanak u O.Š. "Stefan Nemanja" u Studenici! Verovatno se pitate zašto u školi a ne u domu kulture, ali situacija u studeničkom domu kulture je takva da je i on bio jedna od tema ovog sastanka? 
Sastanku  su tada prisustvovali u tom trenutku svi relevantni i vodeći ljudi  grada Kraljeva, tako da se moglo čuti "da je ovo do tada (a i posle toga) najveći skup gradskih zvaničnika koji je posetio Studenicu i da nikada nijedna gradska delegacija nije došla u studenički kraj!?
Pored tadašnjeg gradonačelnika Kraljeva, skupu su prisustvovali  i skoro svi direktori javnih gradskih preduzeća iz Kraljeva (Vodovoda, Čistoće, EPS Kraljevo, Pijaca, Dom zdravlja, Putevi, Privrednog društva, Direkcije za planiranje i izgradnju, kao i predstavnici vladajućih političkih partija iz Kraljeva SNS-a i SPS-a).
Pored tadašnjih zvaničnika grada Kraljeva, ovom sastanku su prisustvovali i skoro svi predsednici lolalnih Mesnih zajednica (Rudno, Polumir, Savovo, Tepeče..) Mislim skoro svi tadašnji presdednici MZ , osim Studenice i Ušća!?
Na sastanku, koji je trajao nekih 2,5 sati, meštani lokalnih Mesnih Zajednica, predočili su gostima iz Kraljeva, probleme koje imaju u svome mestu i zatražili pomoć u rešavanju istih.

Koliko se odmaklo u realizaciji datih obećanja tada?! Šta Vi mislite o tome?



Нема коментара:

Постави коментар